0 emner
Vælg en side

La Viña er drevet af begejstring, passion og lyst. Begejstring for Mallorca, passion for de gode smagsoplevelser og lysten til at dele det med vores kunder. Vi er sikre på, at det kan mærkes både i vores produktudvalg og vores service.

Omdrejningspunktet er vinhuset Castell Miquel, der ligger smukt på sydsiden af Tramuntana bjergene på den nord-vestlige del af Mallorca. Ud over deres fantastiske vine, producerer Castell Miquel også olivenolie, balsamico eddike og oliventapenade. Det er ikke kun smagen, der gør Castell Miquel til et særligt bekendtskab. Også de innovative glaspropper, Vino-Lok, gør dem til noget særligt og tilfører vinene et ekstra elegant touch. Castell Miquel har vundet utallige priser for deres vine og forhandles i Danmark kun gennem La Viña.

Ud over det spændende sortiment fra Castell Miquel, har vi suppleret med en række omhyggeligt udvalgte vine fra andre vinhuse på Mallorca. Det er alle kvalitetsvine, der demonstrerer det imponerende niveau, de bedste af vinhusene på Mallorca er kommet op på.

Du er hermed inviteret til at gå på opdagelse i en spændende – og for mange endnu ukendt – verden af fantastiske smagsoplevelser fra Mallorca.

 

Sikke en hvidvin – jeg kommer aldrig til at drikke andet end Stairway to Heaven Sauvignon Blanc – den er lige mig 😃

Anette Larsen

Jeg kendte intet til vin fra Mallorca, men blev meget imponeret efter at have smagt nogle fra La Viña. Særlig er Monte Sion fra Castell Miquel helt fantastisk!
Hans Christiansen