0 emner
Vælg en side

 

La Viña er drevet af begejstring, passion og lyst – begejstring for Mallorca, passion for de gode smagsoplevelser og lysten til at dele det med vores kunder. Vi er sikre på, at det kan mærkes både i vores produktudvalg og vores service.

Idéen til La Viña blev skabt efter en vinrejse til Mallorca, hvor vi besøgte en række spændende vinhuse og smagte vin af overraskende høj kvalitet. Før da havde vi knap nok tænkt på Mallorca som et vindistrikt og slet ikke at der blev produceret vin af så høj kvalitet. Det var de færreste vine, vi kunne finde herhjemme og det måtte vi simpelthen gøre noget ved. Den første aftale blev med vinhuset Castell Miquel, der ligger smukt på sydsiden af Tramuntana bjergene på den nord-vestlige del af Mallorca. Ud over deres fantastiske vine, producerer Castell Miquel også forskellige delikatesser som olivenolie og tapenade. Det er ikke kun smagen, der gør Castell Miquel til et særligt bekendtskab. Også de innovative glaspropper gør dem til noget særligt og tilfører vinene et ekstra elegant touch. Castell Miquel har vundet et stort antal priser for deres vine og forhandles i Danmark kun gennem La Viña.

Siden starten i 2016 er der kommet mange andre spændende vinhuse til. Fokus er stadig 100% på Mallorca og med vin fra Bodega Ribas, Macià Batle, Pere Seda, José L. Ferrer, Oliver Moragues og mange flere, tilbyder La Viña i dag nok det absolut største sortiment fra Mallorca. Det er alle omhyggeligt udvalgte vinhuse, der demonstrerer det imponerende niveau, de bedste af vinhusene på Mallorca er kommet op på.

Du er hermed inviteret til at gå på opdagelse i en spændende – og for mange endnu ukendt – verden af fantastiske smagsoplevelser fra Mallorca.

Mange vinhilsner

Lars Andersen
Indehaver

 

La Viña på udstilling